Přinášíme do facility managementu zkušenosti z energetiky a dekarbonizace

Sep 1, 2023
2 minuty čtení
Provoz a údržba tvoří více než 85 % nákladů budovy po dobu její životnosti. Významnou položkou jsou zde náklady za energie. Pocítili jste to v posledních letech, kdy energetická krize vymrštila ceny energií, a udělala zářez do rozpočtu spoustě firmám i domácnostem. Jako váš partner pro energetiku a dekarbonizaci budov, se snažíme navrhnout vždy co nejefektivnější řešení pro snížení spotřeby energie a uhlíkové stopy nemovitostí. Proto jsme se rozhodli spojit s IFMA – významným sdružením odborníků v oblasti facility managementu.

Jako facility manažer, jste první v linii snižování energetické a environmentální náročnosti budov. Abyste mohli efektivně zavádět úsporná opatření, je důležité mít v pořádku data, a udržovat přehled o spotřebě energií jednotlivých objektů. Rádi s vámi budeme sdílet naše know-how, a pomůžeme vám s tvorbou správné strategie a při implementaci technologií, díky kterým můžete minimalizovat energetické ztráty a optimalizovat využití zdrojů. To může zahrnovat například využívání obnovitelných zdrojů energie, modernizaci budov ale také neinvestiční úsporná opatření.

„Stáváme se součástí globální sítě odborníků, kteří sdílejí naši vášeň pro efektivní a udržitelný provoz nemovitostí. Toto partnerství nám umožní těžit z odborných zkušeností, výzkumů a vzdělávacích iniciativ IFMA. Zároveň tímto krokem získáme zpětnou vazbu od facility manažerů, abychom následně přetavili obdržený rozhled do nových inovativních řešení, která sníží náklady našim klientům.“

„Za více něž 10 let existence jsme pečlivě prozkoumali tisíce komerčních nemovitostí a jejich provoz. Proto do IFMA přicházíme s funkčním know-how a best-practice, které pomůže snížit energetickou zátěž a uhlíkovou stopu vašich objektů.”

Ivan Korolov, PKV

Rozvoj obchodu

Těšíme se, že společně s asociací IFMA můžeme přispět k rozvoji udržitelného facility managementu, který je podstatný pro snižování energetické a emisní náročnosti nemovitostí v České republice.

Zajímá vás, jak pracujeme s vašimi osobními údaji? Podívejte se sem.

Děkujeme za vaši zprávu! Už je na cestě k nám a to znamená, že míč je na naší straně. Co nejdříve se vám ozveme s nabídkou pro realizace fotovoltaiky a s návrhem termínu bezplatné konzultace.
Jejda, něco se pokazilo. Zkuste prosím odeslat formulář později znovu.

Úsporná opatření, dotace, ekologie nebo technologie na jednom místě

Vše důležité o energetice najdete přímo ve své e-mailové schránce.

Zajímá vás, jak pracujeme s vašimi osobními údaji? Podívejte se sem.
Děkujeme za váš zájem! Teď už vám žádná novinka neunikne.
Jejda, něco se pokazilo. Zkuste prosím odeslat formulář později znovu.